Uzmanību – periskopā paltuss!

Ceturtdienas vakariņas diviem.

Nepieciešams:
4 gabali paltusa bez ādas (100g katrs)
1 šalotes sīpols, 30 g sviesta;
50 ml sausā baltvīna;
75 ml sausā vermuta;
50 ml saldā krējuma;
Tējkarote sarkanbrūno sinepju, sāls pipari.

Pagatavošana:
Paltusu noskalo aukstā ūdenī, nosusina. Nomizo sīpolu un sagriež kubiņos. Izkausē sviestu un apcep tajā sīpolu. Paltusu liek katlā, pielej baltvīnu, vermutu un sautē 10-15 minūtes. Izņem zivi no katla un noliek siltumā. Buljonam pievieno krējumu, sinepes un vāra. Pievieno sāli un piparus. Pasniedz ar kartupeļu biezeni, salātiem.

Nav komentāru

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.