4 GARDAS smiltsērkšķu ēdienu receptes

Smiltsērkšķi – vienas no Latvijā augošajām ogām, kas sava sastāva bagātības dēļ varētu tikt sauktas arī par brīnumogām. Un tomēr – svaigā veidā tās tomēr tā īsti pie sirds neiet… Šoreiz piedāvājam tev 4 labas receptes, kuru galvenā sastāvdaļa ir smiltsērkšķi – gatavo un baudi garšas nianses!

SMILTSĒRKŠĶU IEVĀRĪJUMS / ŽELEJA 

Smiltsērkšķu ievārījums ir lielisks veids kā saglabāt šīs ogas ziemai, tā ir vasaras saule burciņā! Recepti lasi šeit.

SMILTSĒRKŠĶU UN ĀBOLU IEVĀRĪJUMS 

Smiltsērkšķi kopā ar āboliem rada interesantas un patīkamas garšas nianses – tā kā šogas ir ābolu gads, noteikti izmēģini! Recepti lasi šeit.

SMILTSĒRKŠĶU ETIĶIS SALĀTIEM 

Smiltsērkšķu etiķis ir bagātīgas garšas papildinātājs visdažādāko veidu salātiem – gan veģitārajiem, gan tiem, kas papildināti ar sieru vai gaļu. Recepti lasi šeit.

SMILTSĒRKŠĶU SALSAS MĒRCE

Smiltsērkšķu salsas mērce kalpos kā neparasti gards papildinājums visdažādākajiem siltajiem un aukstajiem ēdieniem un uzkodām. Recepti lasi šeit.

Saistītie raksti

1 komentārs

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.