Vitamīniem bagāts un gards PAVASARA ZAĻUMU smūtijs

Tā kā dārzos, piesaulītē, ir jau manītas pirmās zaļās gārsu lapiņas steidzam dalīties ar vitamīniem un šķiedrvielām bagāta savvaļas un dārza zaļumu smūtija recepti. Iedvesmojies un izmēģini!

SASTĀVDAĻAS
15-25 g savvaļas un/vai dārza zaļumi (gārsa, mazās nātrītes, pieneņu lapas, spināti, skābenes, lapu kāposts utml.)
1 banāns
1/2 avokado
1 kivi
1/2 bumbieris
1 tējkarote klijas
1 tējkarote medus
200 ml vārīta, atdzesēta ūdens vai minerālūdens bez gāzes

PAGATAVOŠANA
Visas smūtija sastāvdaļas sablenderē. Pasniedz lielā, skaistā glāzē un bauda, veroties pavasara saulītes apspīdētajā dārzā!

Lasi arī:
5 vērtīgākie ĒDAMIE pavasara savvaļas ZAĻUMI

Saistītie raksti

Nav komentāru

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.