Krēmveida BIEZPIENS – gardas un veselīgas receptes

Kārums krēmveida biezpiens bez piedevām ir jauns produkts ar krēmīgu struktūru un maigu garšu. Produkta ražošanā izmantota ultrafiltrācija, tādēļ tas satur vairāk vērtīgo olbaltumvielu un kalcija. Tas ir lielisks dažādu ēdienu pagatavošanā!

Īpašā ražošanas tehnoloģija ļauj Kārums krēmveida biezpienā saglabāt līdz pat 20% vairāk olbaltumvielu, nekā klasiskajā biezpienā, kura ražošanas procesam raksturīgs ievērojams olbaltumvielu zudums, atdaloties suliņām. Kārums krēmveida biezpiens satur 3 reizes vairāk kalcija, nekā klasiskais biezpiens, un gandrīz 4 reizes vairāk kalcija, nekā piens!

Ideāli piemērots gatavošanai
Kārums
krēmveida biezpiens iederēsies jebkurā virtuvē, labi papildinot gan sāļu, gan saldu garšu. Tas piemērots gan baudīšanai tāpat, gan gatavošanai augstā temperatūrā. Krēmveida biezpienam piemīt viendabīga konsistence un virkne priekšrocību salīdzinājumā ar citiem produktiem ar līdzīgu pielietojumu.

Plašas pielietojuma iespējas
Kārums
krēmveida biezpiens bez piedevām noderēs visdažādāko ēdienu pagatavošanai. Tas satur mazāk kaloriju un tauku, nekā citi kulinārijā izmantotie piena produkti – piemēram, Mascarpone, svaigais siers vai pilnpiena biezpiens. Krēmveida biezpiens var aizstāt arī krējumu, jo perfekti iederas salātos, mērcēs, sacepumos, plātsmaizēs un pat zupās.

Jauno biezpienu izmēģinājusi un atzinīgi novērtējusi arī pazīstamā viesnīcas Tallink Hotel Riga restorāna Elements šefpavāre, Latvijas Pavāru kluba prezidente Svetlana Riškova. Viņa rosina eksperimentēt un izmēģināt Kārums krēmveida biezpienu kā vietējo alternatīvu, piemēram, rikotas (ricotta) sieram, gatavojot mērces un pastas ēdienus. „Tikpat labi to var lietot putukrējuma vietā, gatavojot desertus, smalkmaizītes un kūciņas, jo tas labi saglabā formu. ” atzīmē Svetlana.

Sacepumi, mērces, brokastu maizītes un deserti – šie ir tikai daži no kārumiem, ko iespējams pagatavot, liekot lietā mazliet fantāzijas un Kārums krēmveida biezpienu.

Svetlana Riškova piedāvā izmēģināt divas pavasarīgas receptes:

TORTILJAS RULLĪŠI AR FARĪNA CUKURĀ MAZSĀLĪTU LASI UN BIEZPIENA-KAŅEPJU KRĒMU – recepti lasi ŠEIT

BIEZPIENA PLĀCENĪŠI AR OGĀM – recepti lasi ŠEIT


Brīžos, kad nav laika vai iedvesmas gatavot, bet tomēr vēlies baudīt ko gardu un veselīgu, izvēlies Kārums krēmveida biezpienu ar dažādām piedevām mazākos (160 g) iepakojumos, kurus ērti paņemt līdzi dienas gaitās. Krēmveida biezpiens ar piedevām – jūras sāli, rozīnēm vai mellenēm – lieliski noderēs brokastu maltītei vai kā uzkoda starp ēdienreizēm.

Kārums krēmveida biezpiens – viegli gatavot, bezrūpīgi baudīt!

2 komentāri

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.