BIEZPIENA plācenīši ar OGĀM

Gardie biezpiena plācenīši garšos kā lieliem, tā maziem ēdājiem!

Sastāvdaļas:

300 g Kārums krēmveida biezpiena
2 olas
100 g miltu
40 g cukura
citrona miziņa, smalki sarīvēta
vaniļas cukurs
cepamais pulveris
eļļa cepšanai
pūdercukurs
100 g melleņu, zemeņu, aveņu vai citu ogu

Sajauc bļodā olas, miltus, cukuru un pusi Kārums krēmveida biezpiena, pievienojot šķipsniņu vaniļas cukura, miziņu no puscitrona un naža galu cepamā pulvera. Pannā uzkarsē eļļu un cep plācenīšus no abām pusēm. Pasniedzot pārkaisi ar pūdercukuru, pievieno atlikušo biezpienu un rotā ar ogām.

Atpakaļ uz – Krēmveida biezpiens – gardas un veselīgas receptes

Saistītie raksti

1 komentārs

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.