Gardā PANKŪKU KŪKA

Gardā pankūku kūka ir našķis, kura pagatavošanā var iesaistīties visa ģimene, tā derēs gan nesteidzīgā brīvdienu pēcpusdienā, gan arī kādos svētkos!

Sastāvdaļas, lai saceptu plānās pankūkas:
150 g miltu

150 ml piena

2 olas

šķipsna sāls

Kūkas pildījumam:
300 g biezpiena
iebiezinātais piens (nevārīts)
(ja ir vēlēšanās, iebiezinātā piena vietā var izmantot kādu ievārījumu – pēc vēlēšanās)

Dekoram:
saldais krējums
dažādi augļi, ogas


No pankūku mīklas jāsacep plānās pankūkas, kas būs kūkas pamata kārtas. Biezpienu samaisa ar pusi no iebiezinātā piena. Var pielikt arī, piemēram, kādas ogas vai gabaliņos sagrieztus augļus. Ņem apaļas formas cepamo trauku, viegli ietauko. Tad liek pankūku, pa virsu viegli smērē pildījumu. Tā veido vairākas kārtas līdz pankūkas un pildījums beidzies. Augšpusi pabeidz ar pildījuma kārtu. Liek kūku uz 20 minūtēm 200 grādu karstumā.

Kad kūka gatava, to nedaudz padzesē. Sakuļ putukrējumu, pārziež gatavo kūku, dekorē ar ogām, augļiem pēc sirds patikas!

Lai labi garšo!

Atpakaļ uz – 4 SALDO PANKŪKU receptes

Saistītie raksti

Nav komentāru

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.