Tortiljas rullīši ar farīna cukurā mazsālītu LASI un biezpiena-kaņepju KRĒMU

Gardie laša rullīši ar biezpiena krēmu derēs ikdienā, kā garda uzkoda vai arī sagaidot ciemiņus kādā svētku reizē!

Sastāvdaļas:
2 tortiljas
80 g Kārums krēmveida biezpiena

15 g kaņepju pavalga vai sasmalcinātu kaņepju sēklu
100 g svaiga gurķa

Bietēs un farīna cukurā mazsālītai laša filejai:
150 g laša filejas
4 ēd. k. farīna cukura

2,5 tējk. sāls
25 g svaigu diļļu kātu

1 ēd.k. graudu piparu
100 g nevārītu biešu, rīvētas

Laša filejai noņem ādu, ieliec to dziļā traukā. Atsevišķā traukā samaisi cukuru, sāli un graudu piparus, pārkaisi ar šo maisījumu laša fileju. Pa virsu vienmērīgi izkārto bietes un liec ledusskapī uz 3 – 4 stundām. Noņem no laša filejas lieko marinādi un sagriez to garās strēmelēs. 

Pievieno Kārums krēmveida biezpienam kaņepju pavalgu, no vienas puses pārzied tortiljas ar šo krēmveida masu. Pa virsu kārto strēmelēs sagriezto lasi un gurķus. Tortiljas sarullē un, nogriežot maliņas, sagriez katru no tām sešās daļās. Pasniedz.

Atpakaļ uz – Krēmveida biezpiens – gardas un veselīgas receptes

Saistītie raksti

1 komentārs

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.