Sastāvdaļas – ½ glāze kvinojas, 1 sīpols – sagriezts, 2 ķiploka daiviņas – sasmalcinātas, 3 palieli tomāti – nomizoti un sagriezti, 1 zaļa un 1 sarkana paprika sagrieztas, ½ cukini – sasmalcināts, 1 burkāns – sagriezts, 2 bundžas konservētu sarkano pupiņu – nokāstas un noskalotas, ½ tējkaroti kumina, ½ tejkarote oregano, ½ tējkarote koriandra, čili (malts, vai svaigs), sāls pēc garšas.
Pagatavošana – kvinoju pagatavo saskaņā ar pamācību. Dārzeņus sagriež un uz pannas apcep, pievieno garšvielas, pupiņas, sautē 20 min. uz mazas uguns. Pievieno gatavo kvinoju, samaisa un sautē vēl 5 min. Pasniedz ar bezpiedevu jogurtu vai krējumu, avokado daiviņām.
Atpakaļ uz – Ēdieni ar SUPERFOOD piedevām – 3 VIENKĀRŠAS receptes
Projekts tapis sadarbībā ar lielāko ekoveikalu tīklu Latvijā – Biotēka, un tā pārstāvēto zīmolu Organic Superfood, kas piedāvā organisko baobaba augļu pulveri veselības stiprināšanai un skaistuma vairošanai!