SASTĀVDAĻAS
1 vistas fileja (var izmantot arī vistas vai tītara malto gaļu)
1 kārba konservētu balto pupiņu (var izmantot arī balto pupiņu kokteili)
1 sīpols
3 ķiploka daiviņas
1 neliels čili pipars
1 tējkarote kumina (romiešu ķimenes)
1 tējkarote oregano (raudene)
1 tējkarote rozmarīna (vēlams svaiga)
1ēdamkarote kukurūzas miltu
500 ml vistas buljona
1 ēdamkarote olīveļļas, sāls pēc garšas.
PAGATAVOŠANA
Sīpolu, ķiploku, čili sasmalcina un apcep, pievieno garšvielas. Pievieno un apcep sīki sasmalcinātu vistas fileju, vai malto gaļu. Pieber konservētas pupiņas, kurām notecināts šķidrums, pievieno buljonu un uz mazas uguns sautē aptuveni 20 min. Iemaisa kukurūzas miltus, vāra vēl 5 min.
Čili pasniedz ar kukurūzas čipsiem, skābu krējumu un svaigiem salātiem.