KVINOJAS un SPINĀTU salāti ar granātābolu

Neesi mēģinājusi kvinoju salātos? Tad tev noteikti jānogaršo šie salāti – tie ir veselīgi, gardi un neprasti! Kā radīti ātrākai pavasara sagaidīšanai.

Sastāvdaļas: 1 krūze kvinojas, 2 krūzes ūdens, 2 krūzes izlobītu granātābola sēklu, ¼ krūzes sakapāta sīpola, 2 ½ ēdamkarotes rīsu etiķa, 1 ēdamkarote olīveļļas, šķipsniņa sāls, spināti.

Pagatavošana: Lej ūdeni katliņā, uzvāra, pieber kvinoju un uz lēnas uguns vāra apmēram 15 minūtes, līdz kvinoja gatava. Ļauj kvinojai atdzist. Pievieno sīpolu, rīsu etiķi, sāli, olīveļļu un granātābolu. Visu samaisa un liek bļodā pāri spinātu lapām. Pasniedz gan atsevišķi, gan kā piedevas gaļas ēdieniem.

Atpakaļ uz – 5 pavasarīgas SALĀTU receptes

Nav komentāru

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.