3 veģetāro ēdienu receptes LIELDIENU svētku galdam

Pirms nedēļas, sadarbībā ar lielāko ekoveikalu tīklu Latvijā – Biotēku, un tā pārstāvēto organiskās pārtikas zīmolu BauckHof, izsludinājām recepšu konkursu, kurā aicinājām mūsu lasītājas iesūtīt savas veģetāro ēdienu receptes. Konkursa tēma bija veģetārie ēdieni Lieldienu svētku galdam. Šonedēļ esam izvēlējuši konkursa uzvarētājas, kuru iesūtītās receptes mums šķita visgardākās un konkursa tēmai atbilstošākās!
Paldies visām mūsu lasītājām, kuras piedalījās konkursā. Par Biotēkas otrā recepšu konkursa uzvarētājām un balvu saņēmējām ir kļuvušas – Zita (olu salātu ar zaļumu mērci recepte), Ivita (cepto biešu ar fetas sieru recepte) un Ginta (biezpiena deserta ar sukādēm un riekstiem recepte)!
 
Atgādinām, ka nākamais recepšu konkurss, sadarbībā ar Biotēku, norisināsies jau maijā. Visiem publikācijā redzamajiem fotoattēliem ir tikai ilustratīvs raksturs.

OLU SALĀTI ZAĻUMU MĒRCĒ

Zita – šie ir viegli, bet ļoti gardi salāti, kas derēs gan Lieldienu brokastīm, gan, piemēram, kā pirmais ēdiens pusdienās. Tikpat labi arī pēc Lieldienām, kad pāri palikušas neapēstas olas. RECEPTI LASI ŠEIT

CEPTAS BIETES AR FETAS SIERU UN BAZILIKU

Ivita – ceptas bietes ar fetas sieru un baziliku jeb karstā uzkoda sarkanbalt… – gards Lieldienu galda ēdiens! RECEPTI LASI ŠEIT

BIEZPIENA DESERTS AR SUKĀDĒM, RIEKSTIEM UN PIPARMĒTRĀM

Ginta – Lieldienām atbilstošs deserts no biezpiena. Garšos visai ģimenei! RECEPTI LASI ŠEIT

Saistītie raksti

Nav komentāru

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.