Pirms nedēļas, sadarbībā ar lielāko ekoveikalu tīklu Latvijā – Biotēku, un tā pārstāvēto organiskās pārtikas zīmolu BauckHof, izsludinājām recepšu konkursu, kurā aicinājām mūsu lasītājas iesūtīt savas veģetāro ēdienu receptes. Konkursa tēma bija veģetārie ēdieni Lieldienu svētku galdam. Šonedēļ esam izvēlējuši konkursa uzvarētājas, kuru iesūtītās receptes mums šķita visgardākās un konkursa tēmai atbilstošākās!
Paldies visām mūsu lasītājām, kuras piedalījās konkursā. Par Biotēkas otrā recepšu konkursa uzvarētājām un balvu saņēmējām ir kļuvušas – Zita (olu salātu ar zaļumu mērci recepte), Ivita (cepto biešu ar fetas sieru recepte) un Ginta (biezpiena deserta ar sukādēm un riekstiem recepte)!
Atgādinām, ka nākamais recepšu konkurss, sadarbībā ar Biotēku, norisināsies jau maijā. Visiem publikācijā redzamajiem fotoattēliem ir tikai ilustratīvs raksturs.
OLU SALĀTI ZAĻUMU MĒRCĒ
Zita – šie ir viegli, bet ļoti gardi salāti, kas derēs gan Lieldienu brokastīm, gan, piemēram, kā pirmais ēdiens pusdienās. Tikpat labi arī pēc Lieldienām, kad pāri palikušas neapēstas olas. RECEPTI LASI ŠEIT
CEPTAS BIETES AR FETAS SIERU UN BAZILIKU
Ivita – ceptas bietes ar fetas sieru un baziliku jeb karstā uzkoda sarkanbalt… – gards Lieldienu galda ēdiens! RECEPTI LASI ŠEIT
BIEZPIENA DESERTS AR SUKĀDĒM, RIEKSTIEM UN PIPARMĒTRĀM
Ginta – Lieldienām atbilstošs deserts no biezpiena. Garšos visai ģimenei! RECEPTI LASI ŠEIT