GRILĒTI banāni ar kanēli un SALDĒJUMU

Recepte, kuru pagājušo vasaru atklājām kopā ar draugiem tā teikt uz dullo!

Sastāvdaļas – banāni ar visu mizu, brūnais cukurs, kanēlis, nedaudz citronu vai laima sulas, saldējums (var aizstāt arī ar putukrējumu), var likt klāt arī, piemēram, šokolādes vai kādu ogu mērci.

Pagatavošana – iekur grilu, pagaida, lai ir tikai ogles, nedrīkst būt uguns. Banānus iegriež pa vidiņu, it kā grieztu uz pusēm, bet galīgi uz pusēm nepārgriež. Liek uz grila. Grilē no vienas puses un tad no otras, pēc izjūtām – vismaz kādas 5-10 minūtes. Banāns ir gatavs tad, kad iekšā kļuvis karsts un mīksts. Tad pārgriež jau riktīgi uz pusēm, liek uz šķīvja un papildina ar nedaudz brūnā cukura, kanēļa, laima vai citrona suliņas, saldējumu vai putukrējumu un kādu mērci – labi iet kopā ar šokolādes mērci. Lai labi garšo!

Atpakaļ uz – GRILĒTI veģetārie ēdieni – 3 neparastas receptes

Projekts tapis sadarbībā ar lielāko ekoveikalu tīklu Latvijā – Biotēku, un tā pārstāvētā zīmola E.D.L. Nature, kas piedāvā tīrīšanas līdzekli griliem, plīts virsmām un kamīniem Oven & Barbecue Cleanser

2 komentāri

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.