Lai arī daudziem no mums varētu likties, ka Latvijā ir pieejams visai niecīgs zivju un…
Birka: lasis
Olga, 38 gadi, nekustamo īpašumu konsultante – man ļoti patīk uz svētkiem gatavot dažādas uzkodas…
Ēdot zivis un citas jūras veltes, iespējams ne vien dažādot ēdienkarti, bet arī gūt labumu veselībai.
Sastāvdaļas: 400g jūras foreles vai laša filejas bez asakām un ādas; Svaigi spiesta citronu sula (aptuveni no pusotra citrona) 1 gatavs avokado; 130g balto šampinjonu; Nedaudz salātu lapas; 1 miltains tomāts; 1.2 tējkarote sarkano piparu; Svaigas piparmētru lapiņas. Melnās olīvas bez kauliņiem.sāls; pipari; Pagatavošana: Zivs fileju sagriež mazos gabaliņos un ieliek lēzenā traukā. Viegli apsāla, uzkaisa piparus un apslacina ar…
Salāti ar lasi. Piedāvājam Tev ideju pirmdienas vakariņām – pāris sastāvdaļām, piemēram, romiešu salātiem, visticamāk būs jāaizdodas pakaļ uz Stockmann, taču pati pagatavošana nav sarežģīta. Sastāvdaļas 1 cers romiešu salātu; 100g. mazsālīta laša; Zaļās olīvas.