ĀTRIE salāti ar VISTAS FILEJU, vīnogām un kariju

Salāti ar vistas fileju ir salātu veids, kas lieliski iederas gan pusdienās, gan vieglās vakariņās. Šoreiz piedāvājam salātu recepti, kas ir ļoti ātri pagatavojama, taču pateicoties sastāvdaļām – atšķirīga no tik ierastajiem Cēzara vistas filejas salātiem, daudz liesāka, bet ne mazāk garšīga.

Sastāvdaļas – vārīta, apcepta vai grilēta vistas fileja, jogurts bez piedevām vai grieķu jogurts, salātu lapas (pēc izvēles), gurķi, vīnogas, valrieksti vai Indijas rieksti, sāls, pipari, karijs.

Pagatavošana – sagatavo vistas fileju (novāra, apcep vai grilē). Salātlapas saplucina un liek šķīvī, virsū griež gurķi, vīnogas (mazas var likt veselas, lielākas griež uz pusēm), vistas fileju. Jogurtu sajauc ar sāli, nedaudz pipariem un kariju (jo vairāk karija, jo pikantāki būs salāti), pārlej salātiem. Virsū uzkaisa izvēlētos riekstus – valriekstus vai Indijas riekstus. Labu apetīti!

Saistītie raksti

Nav komentāru

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.