Sastāvdaļas: 50g biezpiena, puse olas dzeltenuma, 25g cukura, 35g saldā krējuma, 30g zemeņu ievārījuma, 5g riekstu (pēc tavas izvēles) , 4g želatīna, jebkuri augļi dekorēšanai.
Pagatavošana: Izberžam biezpienu caur sietiņu vai rūpīgi samaļam. Saputojam olas dzeltenumu ar cukuru. Pievienojam olas dzeltenuma masu ar cukuru biezpienam, tad iejauc ievārījumu un izšķīdinātu želatīnu. Kārtīgi saputojam. Visai masai pievienojam saputotu krējumu, rūpīgi izmaisa, sarecina. Pasniedz deserta trauciņā, pārkaisa ar sakapātiem un grauzdētiem riekstiem un sagrieztiem augļiem.
Lasi arī – BIEZPIENA SALDIE ēdieni – 4 receptes