ZEMEŅU krēms – dažādi varianti

Pirmais variants – samaisa jeb sablenderē zemenes kopa ar pūdercukuru un rīvētu citrona vai apelsīna miziņu. Sakuļ olbaltumu stingrās putās un lēnām iecilā tajā zemeņu masu. Var ēst kopā ar vaniļas mērci vai pienu.

Otrais variants – saspaida zemenes, samaisa kopā ar cukuru. Uzbriedina, izkausē želantīnu. Saputo saldo krējumu. Visu samaisa kopā un liek ledusskapī sastingt.

Trešais variants – ņem stingru jogurtu un saputo ar sablenderētām zemenēm ar cukuru, iecilā uzputotu saldo krējumu un uzbriedinātu, izšķīdinātu želantīnu. Liek ledusskapī sastingt. Pasniedz ar ķīseli un svaigām zemenēm.

Saistītie raksti

1 komentārs

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.