Vistas BURITO ar avokado un sieru

Agita, 29 gadi, darbojas dizaina jomā – šis ļoti garšīgs un arī veselīgs ēdiens, kas der gan ko paņemt pusdienās līdzi uz darbu, gan brīvdienās, kā gardums ar kuru pārsteigt ģimeni vai draugus. Man vienmēr ir licies, ka Meksikas virtuve ir kaut kas sarežģīts, bet, kad pie draugiem iepazinos ar šo vienkāršo recepti, priekšstats mainījās. Šie burito ir ātri pagatavojami un neprasa lielas pavārmākslas zināšanas.

Sastāvdaļas – 4 tortiļas, strēmelēs sagriezta, apcepta vistas fileja, 1-2 kubiņos sagriezti avokado, garšvielu maisījums, kas paredzēts burito, ½ glāze sarīvēta kūstoša siera, nedaudz eļļas.

Pagatavošana – bļodā sajauc vistu ar avokado, sieru un garšvielām. Tortiļu izklāj uz šķīvja, liek virsū maisījumu, sarullē. Tad grilē uz pannas (tad vajag eļļu), cepešpannas vai vasarā – uz grila! Vajag tā, lai siers ir pakusis un tortiļas paliek zeltaini brūnas! Apmēram 2 minūtes no katras puses. Pasniedz siltu ar jebkuriem zaļajiem salātiem.

Piebilde – citreiz, kad gribas garšu dažādību, es pielieku sarkanos sīpolus, tomātus un arī kādu zaļo salātu lapu. Tāpat var eksperimentēt ar sieriem, jo katrs no tiem dod citu garšu. Var arī tos miksēt – likt vairākus dažādus.

Atpakaļ uz – MEKSIKAS virtuves ēdieni – 3 receptes, kas jāizmēģina!

Projekta draugs un atbalstītājs ir Santa Maria – piedzīvojums, kas dienas padara saulainākas!

8 komentāri

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.