VISTAS AKNU pastēte – MĀJAS gaumē

Ātri un viegli pagatavojama vistas aknu pastēte, kas garšos katram brokastotājam!

SASTĀVDAĻAS
300 g vistu aknu
1 mazs burkāns
1 šķēle selerijas saknes (aptuveni 30g)
1 sīpols
3 ķiploka daiviņas
1/6 tējkarotes timiāna kaltēta vai svaiga
1/6 tējkarotes majorāna kaltēta vai svaiga
Sāls, pipari, olīveļļa cepšanai

PAGATAVOŠANA
Vistas aknas nomazgā, burkānu un selerijas sakni sarīvē, sīpolus un ķiplokus rupji sagriež. Apcep akniņas, dārzeņus, pievieno garšvielas. Visu samaļ gaļasmašīnā. Masu atkārtoti uzkarsē, papildus sasmalcina ar blenderi, lai veidojas krēmīga pastēte. Pilda stikla traukā ar vāku, atdzesē, uzglabā ledusskapī līdz 5 dienām.

Saistītie raksti

Nav komentāru

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.