Vieglais RUPJMAIZES kārtojums

Ingrīda, 29 gadi, kreditore – nav latviskāka deserta par rupjmaizes kārtojumu. To var pasniegt arī kā uzkodu – servējot mazos trauciņos! Šī recepte ir draudzīga arī tām, kas uztraucas par svaru, jo ir diezgan diētiska.

Sastāvdaļas – 500g vājpiena biezpiena, 500ml jogurta vai saldā krējuma (atkarīgs no tā, cik sātīgu desertu vēlaties), 3 ēdamkarotes cukura, vaniļa, kanēlis, sadrupināta rupjmaize (man vislabāk patīk Lāču rupjmaize), ķiršu kompots.

Pagatavošana – caurspīdīgā traukā/glāzē iedrupina rupjmaizi ar kanēli, saspiestus ķiršus un nedaudz cukura. Nākamajā kārtā liek biezpienu, kas sajaukts vai nu ar jogurtu un vaniļu vai putukrējumu, tad atkal rupjmaizi utt., kamēr trauks pilns. Virsū liek ķiršus kā dekoru!

Atpakaļ uz – 3 ĀTRAS un GARDAS svētku UZKODU receptes

Projekts tapis sadarbībā ar FINN CRISP sausmaizītēm – FINN CRISP Original ir kraukšķīgas un gardas pilngraudu sausmaizītes, kuru oriģinālā recepte izstrādāta jau 1952. gadā, taču tās joprojām ir iecienītākās visu sausmaizīšu vidū. Šo sausmaizīšu noslēpums ir gardais, zeltaini brūnais izskats, raksturīgais kraukšķīgums un nepārspējamā, bagātīgā rudzu garša. FINN CRISP Original sausmaizītes satur sevišķi daudz vērtīgo šķiedrvielu, tādēļ ideāli piemērotas gardai un veselīgai ēdienreizei. Šīs sausmaizītes nesatur laktozi, soju, pienu un olas, līdz ar to ir piemērotas arī veģetāriešiem un alerģiskiem cilvēkiem. Vairāk uzzini www.finncrisp.com

1 komentārs

Komentēt Murka Neatbildēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.