Vieglā RĪSU PUDIŅA kūka

Uzskatu, ka tievēt nenozīmē badoties vai ēst negaršīgi, tāpēc piedāvāju savu vieglo rīsu pudiņa kūku! Lai labi garšo!
Sastāvdaļas: aptuveni 6 porcijām – 100g rozīņu, 3 ēdamkarotes ruma, 100g Basmati rīsu, 500ml piena, rīvēta citrona un apelsīna miziņa, 50g cukura, 1 tējkarote vaniļas cukura, 3 olas dzeltenumi.
Pagatavošana: rozīnes aplej ar rumu, atļauj ievilkties 15 minūtes, notecina. Rīsus vāra ūdenī aptuveni 5 minūtes, tiem nav jākļūst mīkstiem. Kūkas formā liek rīsus, pienu, rozīnes, garšvielas. Cep cepeškrāsnī nelielā karstumā aptuveni 15 minūtes. Olas dzeltenumu saputo, pārlej kūkai un turpina cept vēl 20 minūtes. Gatavai kūkai var uzkaisīt nedaudz kanēļa un pūdercukura.
Kalorijas – viens kūkas gabaliņš satur aptuveni 230 kkal.
Atpakaļ uz – Veģetārie ēdieni TIEVĒTĀJĀM – 3 gardas receptes

Projekts tapis sadarbībā ar lielāko ekoveikalu tīklu Latvijā – Biotēku, un tā pārstāvēto zīmolu Raab Vitalfood, kas piedāvā zaļo kafijas pupiņu uztura bagātinātājuGreen Coffee Extract tievēšanai.

Nav komentāru

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.