Veģetārā minestrone

Šīs zupas recepte, protams, nāk no saulainās Itālijas. Es to nedaudz latviskoju un šobrīd varu tajā dalīties arī ar jums!

Sastāvdaļas
– sauja (1/3 glāzes) mazo pilngraudu makaronu radziņi, 2 burkāni, ½ puravs, 2 selejas kāti, ½ neliels cukini, 100g zaļās pākšu pupiņas (var svaigas, bet var arī saldētās), 1 kārba sagrieztu tomātus savā sulā, 2 kārbas konservētu balto vai miksēto pupiņu, 1,5 l dārzeņu buljona, olīveļļa, kaltētas vai svaigas garšvielas: baziliks, timiāns, malti melnie pipari, 1-2 daiviņas sasmalcināta ķiploka, sāls.

Pagatavošana – olīveļļā apcep visus sagrieztos dārzeņus, pārber katlā, kurā atrodas buljons, pievieno konservētus tomātus, vāra 20-30 minūtes. Pievieno garšvielas, makaronus un konservētās pupiņas, vāra vēl aptuveni 10 minūtes. Nogaršo, ja nepieciešams pievieno vēl sāli un zupa gatava!

Atpakaļ uz 3 pilngraudu MAKARONU veģetāro ēdienu RECEPTES

Projekts tapis sadarbībā ar lielāko ekoveikalu tīklu Latvijā – Biotēku, un tā pārstāvēto bioloģisko dzērienu zīmolu IsolaBio.Vairāk par IsolaBio dzērieniem vari uzzināt un iegādāties www.bioteka.lv  

Saistītie raksti

1 komentārs

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.