TERIAKI vista ar rīsu NŪDELĒM

Sastāvdaļas – 2 tējkarotes zemesriekstu eļļas, 500g vistas krūtiņas vai filejas, 1 sarkanais sīpols, sagriezts plānās šķēlēs, 1 smalki sakapāta ķiploka daiviņa, 1 nomizots un plānās šķēlītēs sagriezts burkāns, 1 plānās šķēlēs sagriezts cukini, 125ml teriaki marinādes (nopērkama veikalos), ¼ daļa smalki sakapāta Ķīnas kāposta, 450g nūdeļu, 1 ēdamkarote svaiga sakapāta koriandra.

Pagatavošana –
uz pannas lej eļļu, liek mazos gabaliņos sagrieztu vistu un cep, līdz tā gatava. Noliek malā. Uz pannas liek sīpolus un ķiploku, cep līdz brūni, pievieno burkānu, cukini un Ķīnas kāpstu, cep 3-5 minūtes, līdz brūni un gatavi. Atsevišķā katliņā sagatavo nūdeles tā, kā norādīts uz iepakojuma. Pannā apvieno apceptos dārzeņus, vistu, nūdeles, teriaki marinādi, visu vēl pāris minūtes apcep, līdz gatavs. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar koriandru!
Nav komentāru

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.