Tagliatelle MAKARONI ar spinātiem un krēmsieru

Jau kādu laiku mūsu ģimenē ir tradīcija, vienu dienu nedēļā gatavot veģetāru maltīti. Šī ir viena no receptēm, ko mēdzu pasniegt saviem mīļajiem. Garšo gan vīram, gan bērniem!

Sastāvdaļas
– viens iepakojums ar Tagliatelle makaroniem/pastu, var gan pilngraudu, gan klasiskos, 250g spinātu, 100g krēmsiera ar zaļumiem, vai klasisko krēmsieru, 2-3 ēdamkarotes sojas mērces, 50ml piens, 1 ķiploka daiviņa, sāls, malti melnie pipari, cietais siers pārrīvēšanai.

Pagatavošana
– makaronus novāra saskaņā ar instrukciju. Spinātus saplucina, vai sagriež, liek dziļā pannā, pievieno sojas mērci, krēmsieru, pienu, piespiež ķiploka daiviņu, piemaļ piparus, pievieno sāli pēc garšas, visu uzkarsē, līdz sāk burbuļo. Gatavo spinātu mērci pārlej nokāstiem makaroniem, apmaisa, pasniedz ar pārrīvētu cieto sieru.
Atpakaļ uz 3 pilngraudu MAKARONU veģetāro ēdienu RECEPTES

Projekts tapis sadarbībā ar lielāko ekoveikalu tīklu Latvijā – Biotēku, un tā pārstāvēto bioloģisko dzērienu zīmolu IsolaBio.Vairāk par IsolaBio dzērieniem vari uzzināt un iegādāties www.bioteka.lv  

2 komentāri
  1. Kopumā garšīgi, taču diezgan sausi sanāca… 🙁 Laikam jāmēģina likt vairāk piens klāt?

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.