Salsa ar kukurūzas čipsiem

Nepieciešams:
400g mīkstu, gatavu tomātu
1 sīpols
2 daiviņas ķiploka
Neliela selerijas sakne
½ zaļās paprikas
svaigs baziliks
2 ēdamkarotes olīveļļas
1 pētersīļa sakne
kukurūzas čipsi
sāls, pipari.

Pagatavošana:
Tomātus nomazgā, applaucē ar verdošu ūdeni, sagriež gabaliņos un liek mikserī. Ķiploku izspiež caur spiedi un pievieno tomātiem. Pievieno olīveļļu, sāli, piparus un sablenderē viendabīgā masā. Sīpolu, papriku sakapā. Seleriju un pētersīli sarīvē. Visu iemaisa mērcē un atstāj uz stundu ievilkties. Pasniedz ar kukurūzas čipsiem, pārkaisot ar svaigi kapātu baziliku. 

Nav komentāru

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.