“Riktīgais” DĀRZEŅU sautējums

Ļoti gards rudens un ziemas sezonas sautējums, taču, tā kā tas nav ass, tad to droši var pagatavot arī kādā vēsākā vasaras dienā. Ja rīkosies pēc receptes, varam droši teikt, ka iznāks lieliska ģimenes maltīte. Pasniedz mazās bļodiņās kopa ar siltu, kraukšķīgu maizi!

Sastāvdaļas:
2 tējk. augu eļļas, 2 sakapāti sīpoli, 1 sasmalcināta ķiploka daiviņa, 2 kukurūzu vālītes, 4 sagriezti tomāti, 1 sarkanā paprika, 4 vidēja lieluma kartupeļi, 1 tējk. majorāna, 100g sasaldētu zirņu.

Pagatavošana:
Uzsilda eļļu uz palielākas pannas. Aptuveni 3 minūtes cep sīpolus. Pievieno ķiplokus un cep vēl minūti. Pievieno visas atlikušās sastāvdaļas, izņemot zirņus, majorāmu, sāli, piparus un 450ml ūdens. Uzliek vāku un sautē apmēram pus stundu. Kad izsautēts, izņem no pannas kukurūzu, kad tā atdziest, to sakapā 1 cm garās šķēles. Pievieno vēlreiz kopā ar zirņiem uz pannas un cep 5 minūtes. Samaisa un servē. Labu apetīti!

Saistītie raksti

1 komentārs

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.