Plānās pankūkas ar divu sāļo pildījumu recepšu idejām

Plāno pankūku recepte
Glāze piena (200 ml)
120 g miltu
Ēdamkarote sviesta
2 olas
Sāls (cukurs, vanilīns, ja saldās pankūkas) pēc garšas
Eļļa cepšanai

Olas sakuļ, pievieno nedaudz piena, sāli, cukuru, vanilīnu, samaisa un iesijā miltus. Pielej atlikušo pienu un rūpīgi samaisa, lai veidojas vienmērīga, pašķidra mīkla. Iejauc izkausētu sviestu. Sakarsē pannu un lej mīklu ar nelielu zupas kausiņu sakarsētā eļļā, grozot pannu, ļauj mīklai notecēt, līdz veidojas apaļa pankūka. Cep no abām pusēm zeltainu.
Ja vēlas mežģīnu maliņu, olas saputo un pievieno vairāk.

Garneļu pildījums
200 garneļu
2 ēdamkarotes liesas majonēzes vai skāba krējuma
Nedaudz mārrutku

Visas sastāvdaļas sajauc un pilda pankūkās.

Šampinjonu vai rudens sēņu pildījums
300 g šampinjonu
Pāris šķēļu kūpināta bekona
Pipari un sāls pēc garšas

Sēnes apcep pannā, kamēr vairs neizdalās sula, lai pankūkas neizmirktu no iekšpuses. Sagriež un turpat sacep bekonu un samaisa ar sēnēm. Pilda pankūkās, ko ar purava laksta strēmelēm pārsien.

Saistītie raksti

2 komentāri

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.