NŪDEĻU zupa ar VISTU un kukurūzu

Sastāvdaļas – 1 sīpols, 1 ēdamkarote zemesriekstu eļļas, 1 bundžiņa kukurūzas, 500ml vistas buljona, 1 ½ ēdamkarote sojas mērces, 600g vistas filejas, saišķis lociņu, 450g rīsu nūdeles, garšvielas pēc ieskatiem.

Pagatavošana –
Katliņā lej nedaudz eļļas un liek sagrieztus sīpolus, apcep un pasutina, līdz tie mīksti. Pielej buljonu, pieliek vistu, sojas mērci un garšvielas pēc vajadzības (sāli, piparus u.c.). Uz vidējas uguns vāra, līdz vista izvārījusies. Citā katliņā pārlej rīsu nūdeles ar vārošu ūdeni un atstāj uz 10 minūtēm ievilkties. Pievieno zupai nūdeles un kukurūzu, vāra, līdz zupa gatava. Pirms beigām pievieno lociņus!

Saistītie raksti

1 komentārs
  1. Zupite bij lieliska! -es gan neliku tik daudz nudeles, bet bagatigak zalumus -locinus, kinzu un soju. Isti asiatu gaume! Paldies.

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.