LAIMA marināde ZIVS gaļas šašlikam

Sastāvdaļas – apmēram 4 zivs filejas gabaliem – ¼ krūzes svaigi spiestas laima sulas, 1 ēdamkarote olīveļļas, 2 tējkarotes sinepju, ¼ tējkarotes malta ingvera, ¼ tējkarotes ķiploku pulvera (var izmantot arī svaigu ķiploku), ¼ tējkarotes kajēnas piparu, ¼ tējkarotes melno piparu, zaļumi – pēc izvēles.

Pagatavošana –
visas sastāvdaļas sajauc bļodā un liek ledusskapī atdzesēties. Tad liek iekšā zivi, apsedz ar pārtikas plēvi un ļauj marinēties apmēram vienu stundu.

Piezīmes
– šī marināde būs perfekta lasim, taču tik pat labi to var izmantot arī citām zivīm.
Nav komentāru

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.