KLASISKĀ BIEŠU AUKSTĀ ZUPA

Sastāvdaļas – 2,5l ūdens, 400g biešu lapiņu, 1ēdamkarote miltu, 200g kartupeļu, 200g biešu, 10 gab. redīsu, 1 skābēts gurķis, 200g tomātu, 200g teļa cepeša, 100g skābā krējuma, garšvielas un zaļumi.

Pagatavošana –
smalki sakapātas biešu lapiņas savāra ūdenī kopā ar garšvielām, pieliek miltu tumi, atdzesē, pieliek novārītus, atdzesētus, gabaliņos sagrieztus kartupeļus un bietes, sagrieztus tomātus, redīsus, gurķus, aukstu, sagrieztu teļa cepeti un skābo krējumu. Biešu lapiņu vietā var lietot arī spinātu un skābeņu lapiņas. Var likt klāt arī cieti novārītas, sagrieztas olas, ābolus un sarīvētus mārrutkus.

Lasi arī – AUKSTĀ ZUPA – ātri un vienkārši!

Saistītie raksti

3 komentāri

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.