ĶIRBJU pankūkas ar KANĒĻA sviestiņu

Ķirbju pankūkas ar kanēļa sviestu – lielisks gardums brīvdienu brokastīm visai ģimenei!
Sastāvdaļas (sanāk apmēram 10 pankūkas):
450ml ķirbju biezeņa
360ml paniņu
2 olas
260g miltu
3 ēdamk. pūdercukura
1 tējk. cepamā pulvera
½ tējk. sodas
¼ tējk. sāls

Kanēļa sviestam:
125g nesālīta sviesta
3 lielas ēdamk. brūnā cukura
½ tējk. vaniļas esences (var izlīdzēties arī ar pāris tējk. vaniļas cukura)
1 ēdamk. malta kanēļa

Pagatavošana:
Mīkstu sviestu sakuļ ar cukuru un vaniļas esenci līdz masa ir viendabīga, pievieno kanēli un kārtīgi sajauc. Masu ietin pārtikas plēvē, izveidojot tādu kā desu, vai arī sapilda formiņās un atdzesē ledusskapī, līdz sastingst.
Lielā bļodā sajauc paniņas ar olām un ķirbju biezeni, kamēr viegli masa saputojas. Pamazām pievieno miltus, cukuru, cepamo pulveri, sodu un sāli, visu laiku maisot. Cep pankūkas. Pasniedz siltas ar kanēļa sviestu un kļavu sīrupu.

Atpakaļ uz – Ķirbis – dārza karalis. Receptes

Saistītie raksti

Nav komentāru

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.