Sastāvdaļas – 250g sablendēta ķirbja mīkstuma, 200g sablendēta banāna mīkstuma, 1 ola, 2 ēdamkarotes čia sēklu, ½ tējkarote cepamās sodas,1 tējkarote cepamā pulvera, 1,5 tējkarotes kanēļa, 1/8 tējkarotes sasmalcinātu krustnagliņu, ¼ tējkarote malta ingvera, ¼ tējkarotes malta muskatrieksta, ¼ krūzes cukura, 2 ēdamkarotes kokosriekstu eļļas (var arī kādu citu eļļu).
Pagatavošana – bļodā sajauc visas sausās sastāvdaļas, tad pievieno banānu un ķirbja mīkstumu, olu, eļļu, visu kārtīgi samaisa. Mīkla būs visai stingra. Cepamo pannu izklāj ar cepamo papīru, var nedaudz apsmērēt ar eļļu. No masas veido cepumus, liek uz pannas. Cep cepeškrāsnī 180 grādos apmēram 20 minūtes, kamēr cepumiņi gatavi.
Piebilde – šie cepumi ir garšīgi gan paši par sevi, gan tos var izmantot arī kā piedevu kādiem desertiem – saldējumam, pudiņam, krēmam utt.
Atpakaļ uz – Ēdieni ar SUPERFOOD piedevām – 3 VIENKĀRŠAS receptes
Projekts tapis sadarbībā ar lielāko ekoveikalu tīklu Latvijā – Biotēka, un tā pārstāvēto zīmolu Organic Superfood, kas piedāvā organisko baobaba augļu pulveri veselības stiprināšanai un skaistuma vairošanai!
nekas stingrs te nesanāk… vai milti nav vajadzīgi??