ĶIRBJU biezzupa

Rudens bez kārtīgas ķirbju biezzupas nemaz nav rudens. Maiga, garšīga un noteikti arī veselīga maltīte (ja vien, protams, neaizrausies ar treknām piedevām). Šī biezzupa noteikti spēs uzrunāt arī tās dāmas, kuras ikdienā ir pilnīgas ķirbju noliedzējas. 

Sastāvdaļas:
1 neliels ķirbis, 150 ml saldais krējums, 2 gb kartupeļi, 1 gb burkāns, garšvielas, saulespuķu, ķirbju sēkliņas.

Pagatavošana:
Sagriež kubiciņos kartupeļus, burkānu, liek vārīties nelielā ūdens daudzumā. Kad dārzeņi ir gandrīz mīksti, pievieno sagrieztu ķirbi, garšvielas, sāli, vāra, līdz visas sastāvdaļas ir mīkstas. Pievieno saldo krējumu, sablenderē. Pasniedzot pārkaisa sēkliņas.

Saistītie raksti

Nav komentāru

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.