Kāpēc mēs pieņemamies svarā?

 Kāpēc mēs pieņemamies svarā? Kuri pārtikas produkti veicina aptaukošanos? Kuri to novērš? Vai izvairīties no taukiem? Un ogļhidrātiem? Kā vienkāršā veidā līdzsvarot uzturu, lai cīņa par veselīga svara nodrošināšanu nelaupītu laiku, enerģiju un līdzekļus?

Šie ir tikai daži no jautājumiem, uz kuriem Gerijs Taubs sniedz izsmeļošas atbildes, kas pamatotas ar jaunākajiem uzturzinātnes pētījumiem. Autors soli pa solim palīdz izprast, kā gādāt par veselīgu svaru un neapjukt, izvēloties starp neskaitāmām mūsdienās populārām diētām, to vidū  Atkinsa, ogļhidrātu, šķiedrvielu diētu un daudzām citām. Gerijs Taubs atmasko daudzus izplatītus mītus par veselīgu uzturu, aptaukošanos un pārtikas produktiem.

Autors ne vien sniedz detalizētu svara uzturēšanas programmu, bet arī atklāj, kāda ir patiesā kaloriju, olbaltumvielu, ogļhidrātu, taukvielu un šķiedrvielu nozīme cilvēka uzturā. Izsmeļošie skaidrojumi palīdz izprast, kādēļ cilvēki pieņemas svarā, kāda ir ģenētikas nozīme svara jautājumos, kurus produktus nepieciešams patērēt un no kuriem noteikti jāizvairās.

“Kāpēc mēs pieņemamies svarā?” ir nozīmīgākā uzturzinātnes grāmata, kāda jebkad uzrakstīta. Gerijs Taubs ikvienu rakstīto vārdu pamato ar pārliecinošiem pētījumiem un palīdz izprast sarežģīto vielmaiņas procesu un to, kas ietekmē veselīga svara uzturēšanu.

No angļu valodas tulkojusi Anna Krumholce


Ikvienam, kuram ieteicu šīs grāmatas dotos padomus, ir vēlamie rezultāti bez badošanās un ēšanas ierobežojumiem. Iespējams, arī tu vēlies iegūt šo grāmatu savā īpašumā.
Manā grāmatu veikalā tas ir izdarāms neizejot no interneta 🙂 Cena draudzīgāka, nekā grāmatnīcās.

Nav komentāru

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.