KABAČU zupa ar kokosriekstu pienu un kariju

Sastāvdaļas – 1 vidēji liels kabacis, 1 sarkanais sīpols, 1 tējkarote malta karija, 1 kārba (apmēram 250ml) kokosriekstu piena (nopērkams lielveikalos), apmēram 600ml dārzeņu buljona, 1 ēdamkarote olīveļļas, sāls un pipari – pēc garšas.

Pagatavošana –
Uz pannas uzkarsē olīveļļu un cep tajā sasmalcinātu sīpolu, līdz tas apbrūnē un kļūst mīksts. Kabaci sagriež kubiņos, katliņā uzkarsē buljonu, liek klāt apceptos sīpolus, kabaču gabaliņus, karija pulveri. Vāra uz lēnas uguns, līdz kabacis kļuvis mīksts. Tad pielej klāt kokosriekstu pienu. Ņem nost no uguns un sablenderē viendabīgā masā. Vēlreiz uzsilda. Pasniedzot var dekorēt ar kādiem zaļumiem.

Nav komentāru

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.