Šogad ir ābolu gads un, ja tev pieejama kaut vai viena ābele, tad noteikti esi bažīga – ko lai dara ar visu šo bagātīgo ražu? Mūsu atbilde – ēd ābolus svaigā veidā tik cik lien, bet pārējo sagatavo ziemai! Piedāvājam tev 4 dažādas receptes, kā sagatavot ābolus ziemai – izvēlies savējo un ķeries pie darba!
Ābolu biezenis garšos kā lieliem, tā maziem! Recepti lasi šeit!
Našķis gan tīrā veidā, gan pie visdažādākajiem konditorejas izstrādājumiem! Recepti lasi šeit!
Gards un neparasts – tāds ir ābolu sviests! Recepti lasi šeit!
Ābolu sula noderēs ziemā, lai veldzētos un atsauktu atmiņā vasaru, gan, lai sasildītos ar gardu karso punšu! Recepti lasi šeit!
ĀBOLU BIEZENIS AR KANĒLI
Ābolu biezenis garšos kā lieliem, tā maziem! Recepti lasi šeit!
KONSERVĒTI ĀBOLI KANĒĻA SĪRUPĀ
Našķis gan tīrā veidā, gan pie visdažādākajiem konditorejas izstrādājumiem! Recepti lasi šeit!
PIKANTAIS ĀBOLU SVIESTS AR INGVERU, MEDU UN KANĒLI
Gards un neparasts – tāds ir ābolu sviests! Recepti lasi šeit!
VESELĪGĀ ĀBOLU SULA
Ābolu sula noderēs ziemā, lai veldzētos un atsauktu atmiņā vasaru, gan, lai sasildītos ar gardu karso punšu! Recepti lasi šeit!
Tie tajā sīrupā ir tiešām gardi – tam līdzīgu (ar nelielām niansēm) gatavoju katru gadu, kad pieejami āboli!
Kā naglai uz galvas – tieši biju iepirkusi ābolus biezenim.
Kāds šogad ābolus arī pērk??? Pie manis var pieteikties – dalu par brīvu 😉
Ek, būtu es pie iekš LV, noteikti pieteiktos, man citi platuma grādi :[
Man jau šķiet, ka katram atšķiras ābolu gadi. Man bija pagājušo gadu, kad visas ābeles dārzā deva ražu. Šogad nekā, jāpērk.
Bet paldies par receptēm. 🙂
Jā, lai gan šogad ābolu gads ir laikam gandrīz visur – ābelēm pat zari lūzt no bagātības!