Jāņogas, ērkšķogas un upenes – IEVĀRĪJUMI un citas receptes

Atceries bērnības vasaras smaržu, kas virmoja pa visu pagalmu, kad vecmamma vārīja zaptes? Visticamāk, ka par vecmammu tu vēl neesi kļuvusi, bet, ieraugot dārzā nogatavojušās ogas, rokas tā vien stiepjas pēc burkām un pavārgrāmatām, vai ne? Piedāvājam tev sešas receptes, ko iesākt ar upenēm, jāņogām un ērkšķogām – sākot no pikantajiem ievārījumiem līdz slinkajai marmelādei (saki paldies tam, kurš izgudroja mikroviļņu krāsni!). Pamēģini pati un pēc tam dod padomus par savai omei!

JĀŅOGAS

Slinkā jāņogu marmelāde. RECEPTI LASI ŠEIT!

Jāņogu krēms. RECEPTI LASI ŠEIT!

ĒRKŠĶOGAS

Pikantais ērkšķogu ievārījums. RECEPTI LASI ŠEIT!

Ērkšķogu saldējums. RECEPTI LASI ŠEIT!

UPENES

Upeņu un banānu ievārījums. RECEPTI LASI ŠEIT!

Upeņu mafini. RECEPTI LASI ŠEIT!

 

Saistītie raksti

1 komentārs

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.