Imunitāti STIPRINOŠI produkti – 3 receptes

Šajā vīrusu, tajā skaitā gripas, izplatības periodā jo īpaši jārūpējas par savas imūnās sistēmas stiprināšanu. Bieži ir dzirdēts par tādiem veselīgiem un imunitāti stiprinošiem produktiem kā, piemēram, ķiploki, ingvers un dzērvenes. Šoreiz aplūkosim kā tos ne tikai ēst svaigus, bet pagatavot no tiem ēdienus, kas ne vien labi garšos, bet arī palīdzēs saglabāt savu veselību un dzīvesprieku!

INGVERA, ĶIRBJU UN BURKĀNU BIEZZUPA

Ingveru varētu dēvēt par universālu līdzekli cīņā ne tikai pret saaukstēšanos, bet arī pret vīrusu infekcijām. To lietojot atveseļojas un tiek atjaunots viss organisms, kā arī tiek stiprināta imūnā sistēma. Ingvera sastāvā esošās ēteriskās eļļas palīdz pasargāt elpceļus. Ingverā ir B un C grupas vitamīni, kā arī visas neaizvietojamās aminoskābes. Recepti lasi šeit


VISTAS UN ĶIPLOKU KUMOSIŅI AR KAJĒNAS PIPARIEM

Par to, ka ķiploks ir veselīgs un ārstniecisks, vairs neviens nešaubās, taču šajā receptē pievienotie kajēnas pipari pastiprinās ķiploku iedarbību vēl vairāk. Patiesībā, pievienojot tos ēdienam, kajēnas pipari pastiprina jebkura ārstniecības auga iedarbību. Tie ir ļoti asi, tāpēc pārspīlēt ar tiem nevajadzētu. Kajēnas pipari satur A, B un C grupas vitamīnus, tajos ir daudz kalcija, dzelzs un fosfora, to lietošana pie ēdieniem pastiprina organisma spēju pretoties pret saaukstēšanos un vīrusa infekcijām. Recepti lasi šet

DZĒRVEŅU MĒRCE

Dzērvenes satur A, C, B1, B2 un PP vitamīnus, kas ir galvenie imunitātes stiprinātāji un vīrusa infekciju slimību mazinātāji. Ja ik dienas apēdīsi aptuveni 100 gramus šo sarkano ogu, tās attīrīs organismu no kaitīgām vielām, spēcinās to, un palīdzēs pasargāt no gripas. Var ēst kā saldo ēdienu, piemēram, ar putukrējumu vai izmantot kā piedevu pie vistas gaļas ēdieniem. Recepti lasi šeit

1 komentārs

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.