Vēsā laikā nav nekā labāka par karstu, smaržīgu, kārtīgi sildošu un garšīgu zupu. Un tieši tāda ir gulašzupa. Izmēģini šo recepti un palutini sevi un savus mīļos!
Sastāvdaļas: 1,5 kg liesas cūkgaļas – sagriezta gabaliņos, 2 burkāni – sagriezti, 4 vidēji kartupeļi – nomizoti, sagriezti četrās vai sešās daļās, 2 sīpoli – nomizoti un smalki sagriezti, 2 svaigi sarkanie čilli – smalki sakapāti, 3-4 pākstis sarkanās paprikas, 1-1,5l buljona, 2 bundžas labas kvalitātes konservēti plūmju tomāti savā sulā, 2 ķiploku daiviņas, 2 ēdamkarotes paprikas pulvera, 2 tējkarotes ķimeņu, majorāns, 4 ēdamkarotes sarkanvīna etiķa, sāls, pipari melnie, olīveļā, skābs krējums vai dabīgais jogurts, apgrauzdēta baltmaize.
Pagatavošana: Gaļu apcep, pievieno papriku, sīpolus, ķiplokus, čilli un turpina cept, pievieno burkānus un kartupeļus, pielej buljonu, uzvāra, samazina uguni un uz mazas liesmas vāra 30-40 min. Pievieno konservētos tomātus, garšvielas un sautē vēl aptuveni 20-30 min. Pasniedz kopā ar krējumu un baltmaizi.
Izskatās gardi!
Tik ilgi vārot,dārzeņi putrā 😀
Pa cik tur ir etikis, darzeni putra nebus 🙂
Dārzeņi putrā vēl ne,bet gaļa gan tik ātri neizvārās.