GULAŠZUPA – sildoša un ļoti garšīga

Vēsā laikā nav nekā labāka par karstu, smaržīgu, kārtīgi sildošu un garšīgu zupu. Un tieši tāda ir gulašzupa. Izmēģini šo recepti un palutini sevi un savus mīļos!

Sastāvdaļas: 1,5 kg liesas cūkgaļas – sagriezta gabaliņos, 2 burkāni – sagriezti, 4 vidēji kartupeļi – nomizoti, sagriezti četrās vai sešās daļās, 2 sīpoli – nomizoti un smalki sagriezti, 2 svaigi sarkanie čilli – smalki sakapāti, 3-4 pākstis sarkanās paprikas, 1-1,5l buljona, 2 bundžas labas kvalitātes konservēti plūmju tomāti savā sulā, 2 ķiploku daiviņas, 2 ēdamkarotes paprikas pulvera, 2 tējkarotes ķimeņu, majorāns, 4 ēdamkarotes sarkanvīna etiķa, sāls, pipari melnie, olīveļā, skābs krējums vai dabīgais jogurts, apgrauzdēta baltmaize.

Pagatavošana: Gaļu apcep, pievieno papriku, sīpolus, ķiplokus, čilli un turpina cept, pievieno burkānus un kartupeļus, pielej buljonu, uzvāra, samazina uguni un uz mazas liesmas vāra 30-40 min. Pievieno konservētos tomātus, garšvielas un sautē vēl aptuveni 20-30 min. Pasniedz kopā ar krējumu un baltmaizi.

4 komentāri

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.