GRILĒTA karstmaize ar VEĢETĀRU pildījumu

Šādas karstmaizes gatavojam savas ģimenes kopā sanākšanas pasākumos vai viesībās vasarā.

Sastāvdaļas – vienai porcijai būs nepieciešama Kviešu vai Rudzu rika (uz pusēm pārdalīta maizīte), viena ēdamkarote majonēzes, 1 ēdakarote olīveļļas, 2 sarkanās paprikas šķēles, 2-3 nelielas cukini/kabača/baklažāna šķēles, pāris sīpola ripiņas, 1 ēdakarote sadrupināta fetas siera.

Pagatavošana – dārzeņus no abām pusēm apsmērē ar eļļu un liek uz grila apcepties. Maizīti pārdala uz pusēm, uz apakšējās daļas liek feta sieru un liek uz grila cepties. Apcep arī otru rikas pusīti. Noņem no grila maizi, pilda ar apceptajiem dārzeņiem, un majonēzi. Labu apetīti!

Atpakaļ uzGRILĒTI veģetārie ēdieni – 3 neparastas receptes

Projekts tapis sadarbībā ar lielāko ekoveikalu tīklu Latvijā – Biotēku, un tā pārstāvētā zīmola E.D.L. Nature, kas piedāvā tīrīšanas līdzekli griliem, plīts virsmām un kamīniemOven & Barbecue Cleanser

3 komentāri

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.