FRIZŪRU MODES tendences – rudens/ziema 2015/2016

Kādas ir aktuālākās matu sakārtojumu un griezumu tendences šajā rudenī un ziemā? Piedāvājam tev 10 aktuālas matu sakārtojumu un griezumu idejas, kas redzamas uz modes skatuves šajā sezonā. Tās visas ir paredzētas ikdienas matu sakārtojumiem, turklāt – neprasa arī milzuma daudz laika un resursu. Izmēģini!

BOHĒMISKĀS LOKAS

Tās bija modē gan pavasarī, gan vasarā, un negrasās nekur pazust arī rudenī un ziemā! Skaistas, sievišķīgas un ļoti romantiskas. Šāda stila frizūra būs piemērota gan ikdienai, gan arī kādam vakara pasākumam! Galvenais – lokām jābūt vieglām un vijīgām, ne stingrām un nekustīgām.


FRIZŪRA UZ VIENU SĀNU

Matu sakārtojumi, kur celiņš izšķirts izteikti vienā sānā, ir aktuāli šosezon! Ideāli, ja izmantotas tiek arī sprādzes, lai vēl vairāk akcentētu asimetriju. Šāda tipa frizūras var būt gan izteikti kārtīgas, gan arī nedaudz nevīžīgas, ļaujot kādai šķipsnai krist ne vien uz pieres, bet pat nedaudz uzacīs.


ĀDAS MATU AKSESUĀRI

Ādas matu aksesuāri ir viena no karstākajām šīs sezonas matu modes tendencēm. Tās var būt gan matu stīpas, gan matu gumijas un sprādzes. Interesanti, ka šāda tipa matu aksesuāri iederas gan elegantā ikdienas biroja stilā, gan arī dumpinieciskā, nepaklausīgās meitenes, pat nedaudz pancīgā stilā! Laba odziņa, kas papildina koptēlu!

MATI UZ PIERES

Jā, jā tā pati vecā labā čolka! Matu griezumi, kurā akcents ir mati uz pieres, ir atpakaļ uz modes skatuves šajā rudens un ziemas sezonā. Un kādēļ gan nē? Ja piestāv, tad šī ir frizūra, ko vērts izmēģināt. Turklāt – tā ir gana universāla, iederas visdažādākajos koptēla stilos.

BIZES

Bizes ir aktuāla matu sakārtojumu tendence šajā rudens un ziemas sezonā. Pin vienu vai divas un jā, arī vairākas bizes. Rotā tās ar lentēm vai sprādzēm, papildini savu tēlu ar košiem akcentiem. Bize ir super universāls matu sakārtojuma veids, jo tiešām iederas gan ikdienā, gan vakara pasākumos. Ar to var panākt gan pieklājīgu un savāktu tēlu, gan meitenīgi rotaļīgu tēlu.

MATU GOFRĒŠANA

Matu gofrēšana bija modē pirms laba laiciņa, bet nu tā sāk atgriezties uz modes skatuves. Labā ziņa – tā vairs nav tik ļoti matus bojājoša, kā agrāk, jo nu ir pieejamas gan kvalitatīvāki ieveidošanas instrumenti, gan labi matu kosmētiskie līdzekļi, kas paredzēti termo aizsardzībai. Un tomēr – diez vai šī būs tava ikdienas frizūra, bet uz kādu pasākumu gan – kādēļ nē?


DABĪGI VALDZINOŠS IZSKATS

Maksimāli dabīga izskata mati. Tomēr – ir skaidrs, ka arī šāds matu sakārtojums prasa laiku. Dabīgajam matu sakārtojumam noteikti jābūt pietiekami kuplam un nedaudz vijīgam, bet ne izteikti lokainam. Ja tas tiek panākts, tad rezultāts ir lielisks – mati ir valdzinoši un sievišķīgi!

RETRO

Tas ir nedaudz noslēpumains, nedaudz nepieejams, taču ļoti sievišķīgs matu sakārtojumu veids. Retro tipa lokas un ondulācijas – tas viss ir modē šajā rudenī un ziemā! Patiesībā idēali iederas gan ikdienas, gan kāda īpašāka pasākuma tēlam. Ir vērts izmēģināt!

DAŽĀDĀS ZIRGASTES

Protams, zirgastes! Tas ir pats vienkāršākais un sieviešu iemīļotākais matu sakārtojuma veids. Šajā sezonā zirgastes ir modē, bet tās ir ļoti dažādas. Akcentē tās ar interesantiem aksesuāriem un izmēģini dažādus augstumus – gan augstākas, gan zemākas zirgastes. Tādējādi iespējams radīt gan kārtīgu skolnieces tēlu, gan arī nedaudz nevīžīgu un rotaļīgu tēlu, kas piederēsies randiņam vai brīvdienām.

60-TO GADU ŠARMS

Un visbeidzot – 60-to gadu stils. Tas ir liels apjoms, kas tiek akcentēts, tās ir platas matu stīpas vai bantes. Patiesībā tās ir ļoti sievišķīgas un skaistas frizūras, kuras noteikti vērts izmēģināt! 60-tie gadi sieviešu apģērbā un matu sakārtojumos asociējas ar ko saldu, seksīgu un sasodīti pievilcīgu.

Attēlu avots: www.fashionisers.com

3 komentāru
  1. ehhh un laikam jau sievietes ar īsiem matiem nav sievietes! tā gribētos redzēt kādu piedāvājumu īso matu īpašniecēm. paldies.

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.