FRIZŪRU MODES tendences – rudens/ziema 2013/2014

Kādas ir aktuālākās tendences matu sakārtojumos? Lasi un uzzini! Esam apkopojuši astoņas pašas modernākās tendences, kas var parādīties arī tavās šīs sezonas frizūrās. Laba ziņa – lielākā daļa no tām neprasa nedz daudz laika, nedz arī lielu meistarību to radīšanā. Galvenais – apbruņoties ar pareizajiem matu veidošanas līdzekļiem. Esi skaista šosezon!

GAISĪGAS LOKAS
Kuplas, gaisīgas un sievišķīgas lokas ir šīs sezonas viena no galvenajām tendencēm matu modē. Tās nav perfektas, drīzāk nedaudz nevīžīgas, tomēr vienmēr tik ļoti romantiskas un skaistas. Šosezon tās vari papildināt ar dažādiem matu aksesuāriem – ziediem, sprādzēm utt. Galvenais – lai mati ir tas, ko visi pamana teju pirmo – tas ir tavs skaistākais aksesuārs.

 

MEGA APJOMS

Apjoms ir tas, kas šosezon ir modē. Laimīgas tās, kuras ar kupliem matiem var lepoties, jo tie ir dabas doti. Pārējās – nodrošinās ar apjomu veidojošajiem līdzekļiem un uz priekšu! Arī te var izmantot lokas kā galveni apjomu veidojošo elementu, taču mati var būt arī taisni, ar nosacījumu – apjomīgi! Tāpat vari veidot arī dažādas apjoma frizūras.

 

ASIMETRIJA – UZ VIENU SĀNU

Ponijs uz pieres atkal ir modē, tikai šosezon – tas ir nosliecies uz vienu sānu. Tas rada asimetriju, turklāt piestāv lielai daļai sejas formu. Pirmajā brīdī var šķist, ka šāds matu griezums prasa daudz pūļu, lai to katru dienu skaisti ieveidotu, taču patiesībā, ja tavs frizieris ir tiešām prasmīgs, tas spēs izveidot tādu poniju, kas tev neprasīs daudz rūpju ikdienas gaitās.

 

ATKLĀTA SEJA

Skaidri redzama seja – tas ir moderni! Uz aizmuguri sakārtoti, taču ne saņemti mati ir ļoti modīgi šosezon. Apvieno šo frizūru ar apjomu, un esi skaista! Šādam matu sakārtojumam piederēsies interesanti auskari, kas ne vien papildinās tavu frizūru, bet kalpos kā skaists akcents visam tavam tēlam kopumā.

 

TAISNI UN PERFEKTI

Jā, ne tikai lokas un mega kuplums ir tas, ko varam izvēlēties šosezon. Modē ir arī taisnas un perfektas frizūras. Tās, protams, prasa diezgan daudz pūļu, sevišķi, ja tavi mati nav taisni no dabas. Tomēr – rezultāts ir tā vērts, jo šāda frizūra ir tiešām kārtīga un perfekti iederas, piemēram, dodoties ikdienas darba gaitās.

 

BIZES

Bizes un bizītes ir modē vēl arvien. Ļoti aktuālas tās bija aizvadītajā vasarā, taču nekur nezudīs arī rudenī un ziemā. Bizes, starp citu, ir lielisks veids kā savākt savus matus slapjajā un vējainajā gada sezonā – tās izskatīsies labi arī tad, ja tavas ikdienas gaitas ir saistītas ar ilgāku vai ne tik ilgu uzturēšanos ārpus telpām. Turklāt – tai nav obligāti jābūt vienai garai bizei – izmantojot fantāziju ar bizēm var variēt visdažādākajos veidos!

 

ZIRGASTE

Kas gan tā par frizūru – zirgaste? Pirmajā brīdī tā tiešām šķiet, taču, no otras puses – tieši šī ir frizūra, kas no modes neiziet teju nekad. Un arī šosezon tā ir aktuāla! Taisi zemo zirgasti ikdienā uz darbu, vai augsto – dodoties vakara izklaidēs. Papildini šo frizūru ar kādu interesantu matu aksesuāru un iegūsti skaistu un sievišķīgu koptēlu! Turklāt – arī zirgaste ir gana izturīga uzturoties ārpus telpām!

 

VISS INTERESANTAIS AIZMUGURĒ

Interesantas copes dažādās variācijās ir modē šosezon! Ļauj izdomai vaļu un iegūsti neparastu matu sakārtojumu, ar kuru vari doties gan ikdienas gaitās, piemēram, uz darbu, gan pilnīgi noteikti – arī vakara izklaidēs. Ja nezini, kā labāk šādas frizūras veidot, konsultējies ar savu frizieri – viņš noteikti spēs palīdzēt un tu atklāsi, ka tas tiešām nav sarežģīti!

6 komentāru
  1. Forši – es balsoju par lokām un smukām zirgastēm! Man patīk arī asimetrija, bet pašai bailes tādu nogriezt!

  2. Tātad modē ir VISS- taisni, lokaini, bizes, astes, asimetrija u.t.t.
    A kas tad NAV modē???

  3. Nu bet tā taču ir vienmēr – mode tiek veidota, lai visas var kaut ko izvēlēties ! Citādi, ja pateiktu, ka tikai astes jātaisa, tad daļa bļautu, ka nepatīk 😀 😀 😀

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.