Dzērveņu mērce

DZĒRVEŅU MĒRCE
Dzērvenes satur A, C, B1, B2 un PP vitamīnus, kas ir galvenie imunitātes stiprinātāji un vīrusa infekciju slimību mazinātāji. Ja ik dienas apēdīsi aptuveni 100 gramus šo sarkano ogu, tās attīrīs organismu no kaitīgām vielām, spēcinās to, un palīdzēs pasargāt no gripas. Var ēst kā saldo ēdienu, piemēram, ar putukrējumu vai izmantot kā piedevu pie vistas gaļas ēdieniem.
 
Sastāvdaļas – ~ 350 – 400 grami dzērveņu,1 glāze apelsīnu sulas, 1 glāze baltā cukura (var likt nepilnu).

Pagatavošana – Vidēja lieluma katlā ielej apelsīnu sulu un uz lēnas uguns izkausē tajā cukuru. Iemaisa dzērvenes un, turpinot maisīt, karsē līdz sāk putot (aptuveni 10 minūtes). Ielej bļodā. Mērce ir gatava, kad ir atdzisusi.

Lasi arī Imunitāti STIPRINOŠI produkti – 3 receptes

1 komentārs

Komentēt FR Neatbildēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.