Dižā OMLETE – pietiks VISAI ģimenei

Nepieciešams:
100g šķiņķa
2 gatavi tomāti
1 sīpols
7 olas
2 ēdamkarotes sviesta
100g saldā krējuma
rīvēts siers
sāls, pipari
zaļumi

Pagatavošana:

Sīpolus un šķiņķi sagriež. Karstā pannā izkausē pusi no sviesta un apcep šķiņķi un sīpolus. Bļodā sakuļ olas ar saldo krējumu, sāli, pipariem un sakapātiem zaļumiem. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Ņem cepamo formu, ieziež ar atlikušo sviestu un ieliek apceptos sīpolus un šķiņķi. Pārlej pāri sakultās olas, ievieto cepeškrāsnī un cep 20 minūtes. Kad omlete gatava, to pārklāj ar plānās šķēlītēs sagrieztu tomātu un pārkaisa ar rīvētu sieru.
2 komentāri

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.