DĀRZEŅU omlete

Linda, 36 gadi, vada radošus projektus – šī ir mana omletes iedvesmas recepte. Pamatvadlīnijas ir vienas, taču atkarībā no sezonas, mainu tai sastāvdaļas un to proporcijas. Garšojiet arī jūs!

Sastāvdaļas – 2 olas, 50ml piens, 1 blanšēts tomāts bez miziņas, ½ zaļā paprika, sauja spinātu, ½ sīpols, 1 ķiploka daiviņa, 1 ēdamkarote olīveļļas, sāls, malti melnie pipari, zaļumi, diedzētas sēklas.

Pagatavošana – sakuļ olas ar pienu, pievieno garšvielas, dārzeņus sagriež, cep pannā, pievieno spinātus, pārlej ar olas kulteni, uzliek vāku un ļauj olai sarecēt. Pārkaisa ar zaļumiem un diedzētām sēklām, pasniedz ar sausmazītēm, kas pārziesta ar krēmsieru.

Atpakaļ uz – 3 ĀTRAS un VESELĪGAS brokastu ēdienu receptes

 
Projekts tapis sadarbībā ar FINN CRISP sausmaizītēm. Vairāk par FINN CRISP vari uzzināt www.finncrisp.com

Saistītie raksti

Nav komentāru

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.