BROKOĻU un Čedara SIERA zupa

Sastāvdaļas
2 ēdamkarotes sviesta
1 sīpols, sagriezts vidējos gabaliņos
2 saspiestas ķiploka galviņas
300g brokoļu, sagrieztu sīkos gabaliņos
1 neliela vistas fileja
4 ēdamkarotes miltu
300 ml piena
200 g rīvēta Čedara siera
sāls, pipari
olīvu standziņas rotāšanai

Pagatavošana
Katliņā uz vidējas liesmas izkausē sviestu, un apcep tajā sīpolus, kamēr tie mīksti un caurspīdīgi. Pievieno ķiplokus un piparus, tad pievieno vistas fileju, apcep. Pievieno brokoļus un visu pasautē 10 līdz 15 minūtes, kamēr brokoļi mīksti. Glāzē rūpīgi samaisi pienu ar miltiem, un sautējumu rūpīgi maisot, ielej tajā piena un miltu maisījumu. Maisi, kamēr zupa sabiezē. Samazini uguns liesmu un iemaisi zupā sieru, kamēr siers izkusis un zupa palikusi krēmīga. Rotā ar olīvu vai citām maizes standziņām.

Saistītie raksti

2 komentāri

Komentēt

Tava e-pasta adrese netiks publiskota.