Espati.lv piedāvā tev ceļvedi vislabākā šašlika pagatavošanā – gan noderīgus padomus, gan, protams, vislabākās receptes!
Birka: sašliks
Kas gan tā būtu par vasaru, ja netiktu grilēta gaļa, vai ne? Mēs visas it kā zinām, kā tas jādara. Un tomēr – pastāv knifi, ko ņemt vērā, lai gaļa sanāktu izcila! Šoreiz – par tiem!
Ir vasaras pats vidus. Šis ir laiks, kad vēl joprojām vakari ir gari un gaiši, laiks ir silts un tīkams, kas, protams, nozīmē vienu – dārza ballītes, svētkus un vienkāršas pasēdēšanas. Un kas gan tā par vasaru bez grilētiem gardumiem, vai ne? Ja arī tev grilēta gaļa pēc jūnija svētkiem jau ir apnikusi, piedāvājam tev gardas marinādes receptes grilētai zivij!
Sastāvdaļas – apmēram 4 zivs filejas gabaliem – ¼ krūzes svaigi spiestas laima sulas, 1…
Sastāvdaļas – apmēram 4 zivs filejas gabaliem – ¾ krūzes olīveļļas, ¼ krūzes svaigi spiestas…
Sastāvdaļas – 120 ml sojas mērces, 120 ml japāņu rīsu vīna, taču var izmantot arī…
Piedāvājam tev interesantas, dažādas un ļoti garšīgas marināžu receptes šašlikam. Tās noderēs gan tuvojoties vasaras saulgriežiem, gan pēcāk – visas vasaras garumā. Turklāt – esam padomājuši par visām – gan tām, kurām tīk vistas gaļa, gan tām, kurām cūkgaļa, gan arī gatavojot liellopu gaļu atradīsi gardu marināžu receptes šajā sarakstā! Lai labi garšo!
Vistas šašliks. Vistas gaļas šašliks. Sojas marināde vistas gaļas šašlikam.