Visu nedēļu ar lielu nepacietību tiek gaidītas brīvdienas, kad varēs izgulēties un nesteidzīgi baudīt brokastis.…
Birka: pusdienas
Vakar no espati.lv lasītājas uwas saņēmām brīnišķīgu burkānu kēksa recepti un nolēmām, ka šovakar tā būs jāizmēģina. Kā arī – vienkārši pagatavojama pikanta uzkoda. Pikantā pupiņu uzkoda Lai pagatavotu pikantu uzkodu, nebūt nav vajadzīga gaļa, to pilnvērtīgi aizstās visparastākās marinētās pupiņas. Neskaitot garšu, šai receptei ir vēl arī citas labas īpašības – tās pagatavošana taupīs tavu laiku, un pats galvenais,…
Portāla www.izdevigipaest.lv mērķis ir atrast ēdiena kvalitātes, apkalpošanas kultūras, interjera un atmosfēras, un, iespējams, arī veselīgas pārtikas sinerģiju par adekvātu cenu vidusmēra darba cilvēkam spēka gados.
Ja apnicis pārtikt no pusfabrikātiem un lielveikalu kulinārijas piedāvājuma, tev nepieciešamas vienkāršas un ātri pagatavojamas receptes. Jo kam gan pēc pilnas darbadienas ofisā gribas pavadīt vēl otru maiņu mājās pie plīts? Dārgās stundas, kas atliek pēc darba, labāk veltīt atpūtai, sarunām ar vīru un bērniem vai citai tīkamākai nodarbei.
Selerijas nomazgā, notīra, nolauž kātus, noņem dzīslas, apgriež lapas. Garos kātus pārgriež uz pusēm. Notīra un saspiež ķiploku. Rokforas sieru sajauc ar sviestu, sāli un ķiploku viendabīgā masā, iepilda seleriju kātos. Seleriju lapas sasmalcina un kārto uz kātiem. Katru kātu ietin folijā – ar spožo pusi uz iekšu un cieši saspiež. Cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 225C temperatūrā aptuveni 30-40 minūtes.