Birka: mērces

AUGĻI un GAĻA – kas ar ko sader? 4 receptes

Pareizi piemeklēta mērce vai neparasta piedeva ierastam ēdienam var pārvērts garlaicīgu maltīti par izsmalcinātu gastronomisku baudījumu. Nebaidies eksperimentēt, savienojot it kā nesaderīgus produktus, jo tikai meklējumos dzimst gardas kulinārijas baudas.

Virtuves padoms. Mājās gatavota majonēze

Majonēzes recepte. Lai gan esam pieraduši iepirkt burciņas un paciņas ar gatavu majonēzi, diemžēl veikala plauktos atrodamajai majonēzei ir pārāk daudz dažādu, neveselīgu piedevu. Arī garšo tā savādāk, nekā īstai majonēzei pieklātos. Pamēģini to uzmeistarot pati! * Lai majonēze izdotos, visām sastāvdaļām jābūt vienādā temperatūrā – tāpēc, pirms ķeries pie darba, uz laiciņu visus produktus izņem no ledusskapja. Lai sasilst.…