Piedāvājam labi zināmo recepti nedaudz jaunās variācijās!
Birka: kāposti
Briseles kāposti, manuprāt, ir piemirsts kāpostu veids, ko vērts atsaukt atmiņā sevišķi tām, kas vēlas notievēt, jo šie mazie, simpātiskie kāpostiņi ir ļoti universāli to pagatavošanā, satur maz kaloriju un ir ļoti gardi!
Neparasts un ļoti gards – tāds ir šis skābēto kāpostu sautējums ar putraimiem!
Piedāvājam tev 4 gardas puķkāpostu ēdienu receptes, kas ideālas tieši vasarā – lai labi garšo!
Sastāvdaļas: Puķkāposti, sāls, majonēze vai krējums (pēc izvēles), zaļumi, salātu lapiņas, tomāti, gurķīši. Pagatavošana: Puķkāposta…
Sastāvdaļas: Puķkāposti, sīpols, dilles, skābie gurķi, sēnes, krējuma mērce, garšvielas. Pagatavošana: Puķkāpostu sarīvē atsevišķā traukā…
Sastāvdaļas: Puķkāposti, sāls, tomāti, gurķi, krējuma mērce, visdažādākie zaļumi – pēc izvēles. Pagatavošana: Nomazgātus puķkāpostus…
Sastāvdaļas: Puķkāposti, sāls, krējums, sinepes, sīpoli, zaļumi. Pagatavošana: Puķkāpostu smalki sarīvē un pārkaisa ar sāli,…
Kāposti. Kāpostu tīteņi. Svaigi, vārīti un skābēti kāposti. Brokoļi ar Holandes mērci. Ķīnas kāpostu tīteņi. Vīnā sautēti sarkanie kāposti.